Rose Gouwenberg
Hi, Wat leuk, welkom! kijk heerlijk rond. Enthousiast geworden..? Dan zijn we misschien wel een perfect match! Laten we eens tijdens een kop koffie kijken of we jullie wensen om kunnen zetten in memorable bloemwerk voor jullie bijzondere dag.
Follow Me

Contact 0651431893

Merellaan 67 1761WL Anna Paulowna

a

Bloemwerk van Byroseflowers?

TROUWWERK

Van romantisch pastel tot heel kleurrijk, van bruidsboeket, haarkrans en corsages. Speciaal bloemwerk voor het trouwprieel, stoelversiering, en de locatie of een heel mooi gestylde tafel tot in de puntjes verzorgd. In een persoonlijk gesprek geef ik jullie beeld van alle mogelijkheden en bespreken we al jullie wensen en ideeën. Laat een berichtje achter en dan zorgen we samen tijdens een heerlijke kop koffie dat we dan tot een mooi geheel en komen en word er een offerte op maat gemaakt.

ROUWWERK

Met Veel Passie, liefde en zorg maak ik persoonlijk afscheidsbloemwerk op maat.Ik neem graag de tijd om bij u langs te komen en alle wensen van de overleden en nabestaande te bespreken. Ik kom in overleg op huisbezoek of om alle bloemen te verzorgen tot de dag van de uitvaart, zodat u er geen zorgen aan heeft. Dit is wat By Rose zo persoonlijk maakt in een moeilijke tijd van afscheid nemen. Afscheid nemen van een dierbare is altijd pijnlijk en verdrietig. Voor kinderen is het soms extra moeilijk. Zij kunnen hun verdriet, vooral als ze nog erg klein zijn vaak moeilijk verwoorden. Het zelf maken van rouwstukjes kan ze dan helpen hun gevoel te verwoorden in de vorm van bloemen door deze samen te brengen in hun eigen rouwstukje. Ik, Rose begeleidt de kinderen hier in met zorg, tijd en aandacht en op elk gewenste locatie. Niet alleen voor kinderen is het fijn om een eigen rouwstukje te maken. Ook voor volwassenen kan het fijn zijn om dit te doen. Het is een heel persoonlijk laatste eerbetoon. Voor alle mogelijkheden en vragen ben ik 7 dagen per week bereikbaar.

Liefs Roos